Social Media

Springhouse

Tadworth, Surrey

DOMESTIC EXTENSION AND REFURBISHMENT PROJECT

BHD Architects were engaged by Green Amber to extend and refurbish the existing property, which had suffered from various unrelated extensions. The client's brief was to considerably extend the house so, it would appear as a new property. This involved extending the rear of the house along with the second floor and re-elevating all the facades.

The project included a total renovation of the interior along with an up to date home management system including a home cinema room and wine tasting room. Green Amber were subsequently awarded the 'Premier Guarantee Excellence Award' for this conversion, which is reflective on the overall design by BHD Architects.

  • Client : Private
  • Status : Completed
  • Location : Tadworth, Surrey